Om oss

En framgångssaga från start

När Marcus Larsson grundade ML Projektledning i Uddevalla, 2007, hade han med sin bakgrund inom lantmäteri redan flera års erfarenhet av byggbranschen. Först på entreprenadsidan i arbetsledande befattning, sedan i Orust kommun, inledningsvis som mark- och exploateringsingenjör, och därefter som exploateringschef. Därför kändes det både tryggt och givet att starta ML Projektledning. Och företaget blev – troligtvis av den här anledningen – en framgång redan från start.

”Första två åren var det bara jag, men redan i slutet av 2009 anställde jag ytterligare en person och sedan dess har vi växt stadigt med ungefär en medarbetare om året, en takt som vi har tänkt fortsätta växa i!”
– Marcus Larsson, grundare.

Skräddarsydda projekt

ML Projektledning arbetar som ett konsultföretag inom mark och exploatering samt bygg- och projektledning. Vi hjälper våra kunder att hålla i allt från små till stora anläggningsprojekt och jobbar mot både privata och offentliga aktörer. Ingen är för stor, ingen är för liten – och alla projekt bemöts med samma engagemang och driv.

Vi inte är knutna till den ort eller plats vi jobbar på men utför alltid platsbesök på det aktuella området, därefter kan vi jobba på distans för att effektivisera arbetet och hålla nere kostnaderna.

Kontakta oss!

Adress:

Tyggården 6A, 45134 Uddevalla

Tel:

010-2511900

Följ oss

Org.nr: 556763-6765
Momsreg.nr: SE556763676501
BG: 324-9588