LEDIGA TJÄNSTER


ML PROJEKTLEDNING UTÖKAR OCH SÖKER BYGG OCH PROJEKTLEDARE

Är du en engagerad, ansvarstagande och driven person som har tidigare erfarenhet ifrån bygg-, projektledning, projektering eller från entreprenadsidan? Då har vi jobbet för dig!

Vi är idag 10 medarbetare i ML-gruppen, ett bra och sammansvetsat gäng med mycket kul på jobbet.  Vi har vårt säte i Uddevalla och uppdrag i regionen. I huvudsak arbetar vi med bygg- och projektledning inom VA, anläggning och mark men även mot byggsidan. Vi finns ofta med i hela eller flera delar av processen, från idéstadie och förstudie till upphandling och genomförande. 

Om tjänsten

I rollen som bygg- och projektledare ansvarar du bland annat för att samordna, driva, och följa upp dina projekt.  Du styr mot projektets övergripande mål och rapporterar till uppdragsgivaren. Arbetsuppgifter som kan ingå är förstudier, projekteringsledning, kontrollansvar, entreprenadupphandling samt byggledning.  Arbetsdagarna skiftar från ute i fält, möte hos kund till din fasta kontorsplats. Projektens storlek är varierande från mindre till större åtaganden men vi kan garantera att de alltid innehåller unika utmaningar, är lärorika, relationsutvecklande och stimulerande. 

Om dig 

Vi tror att du idag arbetar som byggledare, eller har haft en arbetsledande roll hos en entreprenör  eller har jobbat med projektering. Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande i grunden men vi värdesätter även arbetslivserfarenhet högt. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.  Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, affärsmässighet och förmåga att lösa problem. Vi erbjuder ett riktigt bra gäng med kollegor i varierande åldrar, där dörren alltid är öppen för att dela kunskap och ta hjälp och stöd i varandra. Den erfarenhet du eventuellt saknar får du hos oss, vi har mycket av den varan och vi delar gärna med oss. Vi har en positiv och familjär stämning.
Tveka inte! Sök till oss för bästa kollegorna, goda möjligheter till utveckling och en positiv förändring! Veta mera? maila info@mlprojektledning.se eller ring 076-116 72 61
FACEBOOK
LinkedIn
Instagram